Edderkop kabale

Spil edderkop kabale
edderkop kabale er kortspil, som spilles af de fleste af mennesker både online og offline. Det er et simpelt kortspil, som ikke involverer nogen komplicerede instruktioner og regler at forstå. Brug din fritid nyttigt og værdigt ved at spille dette kortspil. For at spille edderkop kabale-spillet skal du fjerne jokere og instruktionskort fra blandingen og læg kortene på.

Dette traditionelle solitaire kortspil er blevet placeret i århundreder, men det er stadig et populært og sjovt spil i dag. Du kan spille dette spil med dækket af konventionelle spillekort eller ved hjælp af online apps / software. Udviklingen af ​​internettet og teknologien gør patiens online applikation mere kendt og berømt blandt spillerne, fordi det er lettere at spille når som helst og hvor som helst.
Selvom online-kabal er trend i jorden, ønsker folk stadig at spille spillet med kortstokken. Vil du vide grundene bag dette? Nå, du er ankommet til det rigtige sted. Denne artikel fortæller dig de nøjagtige årsager til, at folk stadig spiller solitaire med kortene, ikke online.

spil edderkop kabale

Årsager til at spille edderkop kabale

Næste gang strømmen lukker ned eller føler sig rastløs og keder sig, skal du grave kortet ud og have noget underholdning og sjov. Da du spiller spillet med en gruppe mennesker, vil du få plads nok til at nyde meget og skabe nogle uforglemmelige minder. Disse ting er ikke tilgængelige under online spil.
I stedet for at bruge pc, skal du bruge det rigtige kortstykke til at holde dig væk fra mange fristende øjeblikke. Når du leger med rigtige mennesker, lærer du måde at kontrollere dine følelser på, før du skrige på nogen eller gør noget fysisk såret. Selv i det konkrete øjebliks varme kan begge parter tale og løse problemet. Dette betyder, at du ikke behøver at få nogen fysisk og mental stress efter afslutningen af ​​spillet.
Det er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med dine venner og familie. I den moderne tid holder folk sig langt væk fra deres kære på grund af tilgængeligheden af ​​gadgets og internettet. Når du spiller edderkop kabale med kortstab, bringer du dig ud og tilbringer lidt tid sammen. Det hjælper dig med at få din indre lykke frem. Efter en hård dag på arbejdspladsen er det bedre at slappe af ved at spille solitaire.

 

Sådan spiller du edderkoppen kabale

edderkop kabaleDu skal placere syv kort på bordet foran alle spillere, der vender nedad. Drej derefter det første kort på venstre side med forsiden opad, mens du placerer seks kort med forsiden nedad på toppen af ​​de nedadrettede kort. Derefter skal du dreje kortet helt til venstre med forsiden opad og fortsætte med at placere kortene på denne måde, indtil du har et kort i den første række, to i den anden række, og så videre med de syv kort i den syvende række. I bunken skal du sætte resten af ​​kortene øverst til venstre på andre kort.
Læg derefter kort i faldende værdi på bordet. Det betyder øverst at sætte konger, mens esser i bunden. Sørg for, at det skal være skiftende farver, dvs. rød konge, sort dronning, den røde knekt osv. Du skal fortsætte med at stakke kort, indtil du ikke kan foretage nogen kampe. Hvis du fjerner kortet fra bunken, skal du dreje det næste kort, der vender opad. Brug konger til at udfylde de tomme pletter eller endda stå tomme. Husk at du skal dreje kortet ad gangen i lodtrækningen.

Placer kortet på kortene, der ligger på bordet. Når spillet starter, skal lodtrækningen ikke blandes. Når du går gennem hele trækhøjden uden at få adgang til noget kort, skal du vende hele bunken med forsiden ned igen og starte forfra. Husk at ikke bland kortene. Fortsæt med at afsløre frontsiden, indtil du får fire forskellige stabler af de alternative farver i de faldende farver. En til spade-, diamant-, hjerte- og klubdragter. Når du har lavet disse bunker, er spillet afsluttet og erklæret, hvem der vinder spillet.