Hjerterfri

Hjerterfri – derfor er dette spil perfekt til pauserne fra arbejde

hjerterfriKOMMER SNART

Hjerterfri er et rigtigt sjovt spil, som du både kan spille med dine venner, men du kan også spille det alene på computeren. Det er perfekt til pauserne på arbejdet, når du gerne vil lave noget, der tager tankerne lidt væk fra opgaverne, men som samtidig ikke kræver alt for meget tid. Her kan du læse, hvorfor du skal spille hjerterfri, når du lige har lidt tid til overs på arbejdet.

Det specielle ved hjerterfri:

  • Det er installeret på stort set alle Windows-computere, så uanset hvilken du bruger, tager det ikke lang tid at åbne et spil og komme i gang.
  • Det tager ikke særligt lang tid, så selvom du ikke lige har mulighed for at bruge flere timer på at spille, kan du sagtens nå at gøre spillet færdigt.
  • Det er spændende, så hvis du keder dig på arbejdet, kan det lige sørge for, at der kommer lidt action ind i din dag.
  • Der spilles om point, så hvis du gerne vil øve dine regne-skills, kan det hjælpe dig på vej på en sjov og overskuelig måde.
  • Reglerne er relativt nemme, så det kræver ikke, at du sidder klar med en manual, når du først er kommet ind i, hvordan det gøres.

Alt i alt er Hjerterfri bare et super fint spil, som du kan tilbringe mange gode pauser med at spille. Når du først har øvet dig godt på computeren, kan du jo hurtigt udfordrer dine kolleger, og så har I en ny møde at være sociale sammen på!