Så er vi online igen!

Pyha! Det har godt nok været en træls omgang det her, for gratis-kabaler.dk har haft en længere periode, hvor den har været nede. Men det er heldigvis løst nu, og derfor kan I igen lægge de sjoveste og bedste kabaler.

For at lave en hurtig gennemgang, så er her nogle af de populære kabaler, man helt gratis kan lægge på siden.

Man behøver ikke nogen undskyldning for at lægge en kabale. Og især ikke i en travl tid, som nu. Måske endda især i denne tid, hvor priserne på dagligvare og el er højere end nogensinde før, kan det være rart at man kan tage hjem, sætte sig i sofaen og så hygge sig med nogle gode kabaler. Og det er ligegyldigt om det så er en 7 kabale, en edderkop kabale eller noget helt tredje.

Det kan i øvrigt anbefales at gå lidt på opdagelse, hvis ikke man har prøvet at lægge alle kabalerne her på siden. Mange har en favorit eller måske to yndlingskabaler, som man hele tiden lægger. Det er selvfølgelig også helt fint, men nogen gange går man glip af nogle rigtig gode og hyggelige kabaler, hvis man hele tiden lægger det samme.

3 måder hvorpå du undgå at lave fejl i dine kabaler

3 måder hvorpå du undgå at lave fejl i dine kabaler

Synes du også, at det er træls at lave dumme fejl i din kabale, så den ender med ikke at gå op? Det kan være meget frustrerende, når en kabale ikke går op – især når grunden er, at du har lavet fejl. Derfor får du her tre gode råd til, hvordan du kan undgå at lave fejl.

#1 Anvend kort, der tydeligt kan aflæses

Det første gode råd handler om dit udstyr. For at lægge en kabale skal du, som bekendt, kun bruge én enkel ting – nemlig et sæt spillekort. 

Disse spillekort bør du ikke være hvilke som helst. Du bør helt klart finde nogle kort, der tydeligt kan aflæses. Det vil sige nogle lidt større kort, hvor tal og kulør er ekstra tydelige. Herudover bør du altid have en god belysning, når du lægger kabale, så du undgår fejl.

#2 Tag dig god tid

Når du lægger din kabale, kan du også med fordel tage dig god tid. Det er meget afslappende for mennesker at lægge en kabale – og det bør du huske på.
Derfor bør du tage dig god tid og undgå at stresse. Derved bliver du mere afslappet og laver færre fejl. 

#3 Læg din kabale online og undgå fejl

Nu er du nået til det sidste og måske vigtigste råd. Hvis du lægger din kabale online, kan du nemlig helt undgå fejl. Computeren vil nemlig hjælpe dig, og derved bliver alle ”dumme fejl” udryddet. 

Det kan være lige så sjovt at lægge en kabale online på computeren, men nogle føler dog stadig, at de savner de fysiske kort.
Hvis du ikke har noget i mod at spille på computeren, er dette uden tvivl den mest effektive løsning, hvis du vil minimere antallet af fejl.

Ny Edderkop kabale på siden

Så har vi fået opdateret vores edderkop kabale her.

Vi får ofte feedback fra jer, og det er vi simpelthen så glade for. Det gør at disse kabaler kan blive bedre og bedre.

Edderkop kabalen er en af de mest spillede kabaler herinde, og det er altid rart at vide at så mange danskere får glæde af at lægge deres daglige kabaler herinde!

Husk, at der er mange steder du kan finde lignende, og fx vil en side som edderkop-kabalen.dk, også være en god mulighed.

Kommende kabaler

Hold godt øje med siden, for den vil snart blive opdateret så der kommer endnu flere spændende kabaler til. Vi kan ikke røbe så meget endnu, men der vil blive lavet nogle store forbedringer og tilføjelser, der vil gøre det endnu mere sjovt at være inde på gratis-kabaler.dk.

Mange tænker at de kender de fleste kabaler, men de kendte som fx 7 kabalen og edderkop kabalen er kun blandt de aller mest populære. Der er mange flere endnu, som de fleste ikke kender til.

Hvorfor lægge kabaler med sine børn

Hvorfor skal man lægge kabaler med sine børn?

At lægge kabaler har muligvis været en del af din barndom. Så tænker du nok på det som en hyggelig, rolig aktivitet. Det kan også have været noget, du gjorde sammen med en af dine forældre.

Overvejer du at få dine egne børn i gang med kabaler, men mangler du nogle argumenter, der kan overbevise dig helt? Så kan du finde dem her.

hvorfor lægge kabale med sine børn

En fælles aktivitet

At lægge kabaler kan være noget, man gør sammen. Det kan give dig og dine børn en fælles aktivitet. Det vil styrke jeres forhold at have en fælles aktivitet. Hvis du sørger for lidt regelmæssighed i det, så kan dine børn endda gå og glæde sig til næste gang, I skal lægge kabaler.

Læg fx disse kabaler:

Øvelse for dine børn

Når du lægger kabaler med dine børn, så øver og lærer de. Starter du tidligt, kan kabalerne være med til at lære dem tallene. Lidt senere træner det børnenes hjerner og øger deres matematiske viden. De får en bedre forståelse for tal og det at arbejde med tal.

Desuden kan selve den aktivitet at flytte rundt på kortene give dine små børn noget øvelse. Det kan være god motorisk træning at samle et kort op og lægge det et præcist sted.

Et godt aftenritual

Kabaler som en fælles aktivitet eller som noget, man gør selv, er dejligt afslappende. Det kan få pulsen ned og ro på tankerne. Derfor er det noget, der er godt at gøre lidt før sengetid.

Du kan opbygge en vane hos dine børn med at lægge en kabale eller to hver aften før sengetid. Så kan de falde til ro og blive klar til at sove. De vil kunne falde bedre til ro med en kabale med rigtige spillekort end med en tablet i hænderne. At se på skærme er nemlig ikke godt lige op til, at man skal sove.

Fordele ved at lægge kabale med ægte kort

Fordelene ved at lægge kabaler med rigtige kort

Lægger du tit en kabale på computeren eller telefonen? Det er altid hyggeligt at lægge en kabale eller to, når man lige har tid. Det er også nemt at gøre på computeren eller telefonen, men har du overvejet, at man også sagtens kan gøre det med rigtige kort?

læg kabaler med ægte kort

Man behøver hverken skærm eller wi-fi til en kabale

Udover at et spil kort er den originale metode til at lægge kabaler, er der også andre fordele ved den gammeldags metode. Med et rigtigt spil kort behøver man f.eks. ikke at sidde og kigge ind i en skærm for at lægge en kabale. 

Faktisk behøver man hverken have en skærm i nærheden eller have adgang til wi-fi for at kunne lægge en kabale med rigtige kort. I disse tider har vi stort set altid adgang til begge dele, så vi kan føle os helt nøgne, hvis vi pludselig ikke har. Derfor kan et spil rigtige kort være en god måde at koble af på.

derfor kabale med kort

Man kan snyde i kabalen, hvis den ikke vil gå op

Når man lægger kabaler på telefonen eller computeren, er det svært at komme til at ”snyde” og f.eks. vende et kort, man måske ikke helt var nået til. Hvis man gerne vil have kabalen til at gå op, kan dette dog sommetider være nødvendigt. 

Ved digitale kabaler er der ikke noget at gøre. Der må man bare prøve igen og håbe på, at den går op næste gang. Hvis man lægger kabaler med rigtige kort, styrer man til gengæld selv. Så hvis man lige mangler et bestemt kort for at få det til at gå op, kan man jo vælge at finde det i bunken. Nogle vil måske mene, at kabalen så ikke rigtigt er gået op, men det kan man jo selv afgøre, da man som regel bare spiller med sig selv.

Derfor skal man lægge en kabale online!

Det kan være sjovt at lægge online kabale

Mange mennesker kan slet ikke forestille sig tanken om at lægge kabale. De kan se på andre mennesker gøre det og simpelthen slet ikke forstå det. De prøver måske at sætte sig i kabalelæggerens sted og forsøger at forestille sig hvad der er så fantastisk. Det er dog slet ikke muligt, at det lykkes. Heldigvis kan man her prøve at forklare det på en anden måde. For det er trods alt muligt på den ene eller anden måde at få en person til at sætte sig ind i hvorfor det er meget sjovt og nemt at lægge kabale. 

derfor skal lægge kabale online

At lægge kabale er afslappende

De fleste mennesker har brug for en form for zen. De har brug for noget, hvor de kobler helt af og ikke tænker på andet end det de er i gang med. Der er dem, der kan lide vilde ting så som motorcross eller crossfit. At være fysisk kan være med til at gøre, at de slapper af. Der er også nogle andre, som er i den helt anden grøft. De slapper måske bedst af hvis de lægger puslespil eller lignende. Igen er der nogle, der vælger at sætte sig og lægge kabale online. 

Skal man forklare hvorfor det er skønt at lægge online kabaler kan man derfor tage udgangspunkt i dette. Man skal forsøge at få folk til at forstå, at alle har et eller andet de kan lide, som gør, at de slapper helt af. Hvis det er online kabaler så er det naturligvis noget man skal bruge tid på. 

Online kabale giver en dejlig ro

Hvis man oplever meget i sin hverdag kan det være, at det er svært at samle tankerne. Det kan være, at man slet og ret ikke kan samle tankerne efter en dag, hvor der hele tiden er sket noget. Er det tilfældet kan man gøre noget, som får en til at slappe af. Det kan for eksempel være, at man kan lægge en online kabale. For hvis man lægger en online kabale kan det gøre, at man kan sidde og tænke lidt på dagen og se det lidt som et puslespil der skal samles. Efter en lagt kabale vil man føle, at man i hovedet har samlet et mentalt puslespil, hvilket er meget sundt for ens ro.