3 måder hvorpå du undgå at lave fejl i dine kabaler

3 måder hvorpå du undgå at lave fejl i dine kabaler

Synes du også, at det er træls at lave dumme fejl i din kabale, så den ender med ikke at gå op? Det kan være meget frustrerende, når en kabale ikke går op – især når grunden er, at du har lavet fejl. Derfor får du her tre gode råd til, hvordan du kan undgå at lave fejl.

#1 Anvend kort, der tydeligt kan aflæses

Det første gode råd handler om dit udstyr. For at lægge en kabale skal du, som bekendt, kun bruge én enkel ting – nemlig et sæt spillekort. 

Disse spillekort bør du ikke være hvilke som helst. Du bør helt klart finde nogle kort, der tydeligt kan aflæses. Det vil sige nogle lidt større kort, hvor tal og kulør er ekstra tydelige. Herudover bør du altid have en god belysning, når du lægger kabale, så du undgår fejl.

#2 Tag dig god tid

Når du lægger din kabale, kan du også med fordel tage dig god tid. Det er meget afslappende for mennesker at lægge en kabale – og det bør du huske på.
Derfor bør du tage dig god tid og undgå at stresse. Derved bliver du mere afslappet og laver færre fejl. 

#3 Læg din kabale online og undgå fejl

Nu er du nået til det sidste og måske vigtigste råd. Hvis du lægger din kabale online, kan du nemlig helt undgå fejl. Computeren vil nemlig hjælpe dig, og derved bliver alle ”dumme fejl” udryddet. 

Det kan være lige så sjovt at lægge en kabale online på computeren, men nogle føler dog stadig, at de savner de fysiske kort.
Hvis du ikke har noget i mod at spille på computeren, er dette uden tvivl den mest effektive løsning, hvis du vil minimere antallet af fejl.

Skriv en kommentar