Fordele ved at lægge kabale med ægte kort

Fordelene ved at lægge kabaler med rigtige kort

Lægger du tit en kabale på computeren eller telefonen? Det er altid hyggeligt at lægge en kabale eller to, når man lige har tid. Det er også nemt at gøre på computeren eller telefonen, men har du overvejet, at man også sagtens kan gøre det med rigtige kort?

læg kabaler med ægte kort

Man behøver hverken skærm eller wi-fi til en kabale

Udover at et spil kort er den originale metode til at lægge kabaler, er der også andre fordele ved den gammeldags metode. Med et rigtigt spil kort behøver man f.eks. ikke at sidde og kigge ind i en skærm for at lægge en kabale. 

Faktisk behøver man hverken have en skærm i nærheden eller have adgang til wi-fi for at kunne lægge en kabale med rigtige kort. I disse tider har vi stort set altid adgang til begge dele, så vi kan føle os helt nøgne, hvis vi pludselig ikke har. Derfor kan et spil rigtige kort være en god måde at koble af på.

derfor kabale med kort

Man kan snyde i kabalen, hvis den ikke vil gå op

Når man lægger kabaler på telefonen eller computeren, er det svært at komme til at ”snyde” og f.eks. vende et kort, man måske ikke helt var nået til. Hvis man gerne vil have kabalen til at gå op, kan dette dog sommetider være nødvendigt. 

Ved digitale kabaler er der ikke noget at gøre. Der må man bare prøve igen og håbe på, at den går op næste gang. Hvis man lægger kabaler med rigtige kort, styrer man til gengæld selv. Så hvis man lige mangler et bestemt kort for at få det til at gå op, kan man jo vælge at finde det i bunken. Nogle vil måske mene, at kabalen så ikke rigtigt er gået op, men det kan man jo selv afgøre, da man som regel bare spiller med sig selv.

Skriv en kommentar