Hvorfor lægge kabaler med sine børn

Hvorfor skal man lægge kabaler med sine børn?

At lægge kabaler har muligvis været en del af din barndom. Så tænker du nok på det som en hyggelig, rolig aktivitet. Det kan også have været noget, du gjorde sammen med en af dine forældre.

Overvejer du at få dine egne børn i gang med kabaler, men mangler du nogle argumenter, der kan overbevise dig helt? Så kan du finde dem her.

hvorfor lægge kabale med sine børn

En fælles aktivitet

At lægge kabaler kan være noget, man gør sammen. Det kan give dig og dine børn en fælles aktivitet. Det vil styrke jeres forhold at have en fælles aktivitet. Hvis du sørger for lidt regelmæssighed i det, så kan dine børn endda gå og glæde sig til næste gang, I skal lægge kabaler.

Læg fx disse kabaler:

Øvelse for dine børn

Når du lægger kabaler med dine børn, så øver og lærer de. Starter du tidligt, kan kabalerne være med til at lære dem tallene. Lidt senere træner det børnenes hjerner og øger deres matematiske viden. De får en bedre forståelse for tal og det at arbejde med tal.

Desuden kan selve den aktivitet at flytte rundt på kortene give dine små børn noget øvelse. Det kan være god motorisk træning at samle et kort op og lægge det et præcist sted.

Et godt aftenritual

Kabaler som en fælles aktivitet eller som noget, man gør selv, er dejligt afslappende. Det kan få pulsen ned og ro på tankerne. Derfor er det noget, der er godt at gøre lidt før sengetid.

Du kan opbygge en vane hos dine børn med at lægge en kabale eller to hver aften før sengetid. Så kan de falde til ro og blive klar til at sove. De vil kunne falde bedre til ro med en kabale med rigtige spillekort end med en tablet i hænderne. At se på skærme er nemlig ikke godt lige op til, at man skal sove.

Skriv en kommentar